Actueel

Afbeelding
PremiesSoc

Premies 2024

U kunt de premies in 2024 voor de sociale en opleidingsfondsen vinden in dit nieuwsbericht. De premies voor de opleidingsfondsen, het sociaal fonds en de RVU zijn voor de werkgever. Deze kunnen dus niet worden ingehouden op het loon van de werknemer.

Afbeelding
Eherkenning

eHerkenning in Mijn CoMetec

Wij willen de manier waarop u kunt inloggen in Mijn CoMetec veiliger en makkelijker maken. Daarom gaan wij eHerkenning toevoegen. Bedrijven gebruiken eHerkenning om in te loggen bij overheidsinstanties, zoals de Belastingdienst. De toevoeging van eHerkenning zorgt ervoor dat werkgevers kunnen inloggen met gegevens die zij voor andere instanties ook gebruiken. Er hoeven geen extra inloggegevens meer onthouden te worden. Wel zo makkelijk. eHerkenning is binnenkort beschikbaar in Mijn CoMetec.

Bekijk ook de website van eHerkenning voor meer informatie.

Afbeelding
mensen lopen in het magazijn

Aangenaam! CoMetec staat voor u klaar.

Sinds 1 januari 2023 is CoMetec officieel gestart als uitvoerder  van de administratie van de inkomensverzekeringen en sociale regelingen voor zo’n 40.000 werkgevers en meer dan 420.000 werknemers in de Metaal & Technieksector en de Motorvoertuigen-, Tweewieler, Tank- en Wasbranche.