CoMetec is de uitvoerder van sociale regelingen in uw bedrijfstak

Wij zijn CoMetec, de uitvoeringsorganisatie voor inkomensverzekeringen en sociale regelingen in de bedrijfstakken Metaal en Techniek en Motorvoertuigen, Tanken & Wassen. Sinds januari 2023 verzorgen wij de uitvoering van de sociale regelingen uit de CAO in uw bedrijfstak. U ontvangt van ons de factuur voor de bijdragen die u als werkgever betaalt voor deze CAO-regelingen. Wij zorgen ook voor de administratieve uitvoering van de sociale regelingen, als één van uw werknemers bijvoorbeeld in een WIA-uitkering belandt. 

CoMetec is een uitvoeringsorganisatie met veel kennis van uw branche. Zo kunnen we ervoor zorgen dat u minder tijd aan de uitvoering van de sociale regelingen hoeft te besteden. Als het goed is, gaan we elkaar dus niet vaak spreken. Maar u kunt er op elk moment op vertrouwen dat alles goed geregeld is. 

Premies 2024

U kunt de premies in 2024 voor de sociale en opleidingsfondsen vinden in dit nieuwsbericht. De premies voor de opleidingsfondsen, het sociaal fonds en de RVU zijn voor de werkgever. Deze kunnen dus niet worden ingehouden op het loon van de werknemer.

eHerkenning in Mijn CoMetec

Wij willen de manier waarop u kunt inloggen in Mijn CoMetec veiliger en makkelijker maken. Daarom gaan wij eHerkenning toevoegen. Bedrijven gebruiken eHerkenning om in te loggen bij overheidsinstanties, zoals de Belastingdienst. De toevoeging van eHerkenning zorgt ervoor dat werkgevers kunnen inloggen met gegevens die zij voor andere instanties ook gebruiken. Er hoeven geen extra inloggegevens meer onthouden te worden. Wel zo makkelijk. eHerkenning is binnenkort beschikbaar in Mijn CoMetec.

Bekijk ook de website van eHerkenning voor meer informatie.

Nieuws

Actueel