Aangenaam! CoMetec staat voor u klaar.

Sinds 1 januari 2023 is CoMetec officieel gestart als uitvoerder  van de administratie van de inkomensverzekeringen en sociale regelingen voor zo’n 40.000 werkgevers en meer dan 420.000 werknemers in de Metaal & Technieksector en de Motorvoertuigen-, Tweewieler, Tank- en Wasbranche.

Sinds 1 januari 2023 is CoMetec officieel gestart als uitvoerder  van de administratie van de inkomensverzekeringen en sociale regelingen voor zo’n 40.000 werkgevers en meer dan 420.000 werknemers in de Metaal & Technieksector en de Motorvoertuigen-, Tweewieler, Tank- en Wasbranche. In die portefeuille zitten onder andere de uitvoering van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van NV schade en sociale fondsen, opleidings- en ontwikkelingsfondsen en werkloosheid voor het derde jaar WW.

De Vakraad Metaal en Techniek en NV schade onderzochten in de afgelopen jaren hoe de uitvoering van sociale regelingen en verzekeringen uit de cao Metaal & Techniek kon worden geoptimaliseerd. In overleg met opdrachtgevers en stakeholders is gekozen voor de oprichting van de nieuwe uitvoeringsorganisatie CoMetec. Met een uitvoerder die hiervoor speciaal is ingericht, is een stabiele en deskundige uitvoering van de verzekeringsadministratie voor de toekomst geborgd.

Inmiddels zijn alle ICT-systemen getest, zijn alle medewerkers opgeleid en zijn we als CoMetec officieel gestart als nieuwe uitvoeringsorganisatie in de Metaal & Technieksector en de Motorvoertuigen- en Tweewielerbranche. Wij staan voor u klaar als u ons nodig heeft!